Badkamers / Keukens

Badkamers
De badkamer is de plaats waar een dag begint en een dag eindigt. Dit moet altijd een goed gevoel zijn. Een badkamer hoort te schitteren en aan al uw wensen te voldoen. Maar een badkamer moet behalve mooi ook functioneel te zijn. Just to Fix kan u hierin begeleiden door u advies te geven over verschillende soorten badkamermeubelen en de bouw ervan.

Door de ruime ervaring in het bouwen van badkamers in vele verschillende soorten en stijlen kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen en zorgen voor een badkamer die u en uw huis past.

Een vrijblijvend en orienterend gesprek kunt u aanvragen via de mail of door te bellen naar Just to Fix : 06 - 29 56 58 29.

Keukens
De wereld van de keukens neemt een steeds belangrijkere postitie in. Het aanbod is overweldigend door reclamefolders, kranten en televisie. Binnen dit aanbod lijkt het bijna onmogelijk om een goede keuken te kiezen die past binnen uw budget, wensen en huis. Just to Fix wil u daarbij graag helpen. Wanneer u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden voor de inrichting van uw keuken of de inbouwapparatuur neem dan contact op met Just to Fix voor een vrijblijvend en orienterend gesprek. Mail of bel met 06 - 29 56 58 29.

E-mail     Veel gestelde vragen

Twee badkamer voorbeelden
_____

Nieuws Flits

Heeft u een timmerklus in of rondom het huis? Informeer bij ons eens voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Tel: 06 - 29 56 58 29

“Voor alle grote en kleine timmerklussen in en rondom het huis.”

E-mail     Veel gestelde vragen