Schade herstel

Omdat wij zeer snel ter plaatse kunnen zijn, kunnen wij goede en snelle service verlenen om uw schade te herstellen of een noodoplossing voor u te verzorgen. Hierbij moet u denken aan water-, storm-, trilling- en inbraakschade.

Het kan gebeuren dat u bijvoorbeeld na het werk thuiskomt en er ingebroken blijkt te zijn. Heel vervelend want u zit met schade aan uw woning en heeft een onveilig gevoel. Wij regelen vaak dezelfde dag nog dat uw woning weer vrij is van schade en beveiligd wordt tegen eventuele toekomstige inbraak. Wij repareren uw ramen, kozijnen en deuren waarna we ook nog extra beveiligingen aanbrengen.

Met onze spoedservice kunnen wij binnen 24 uur uw schade herstellen. Indien u geen haast heeft kunnen we uw opdracht opnemen in de planning en u van dienst zijn binnen 7 dagen.

Ook bij alle voorkomende waterschades kunnen wij u helpen. Met het verhelpen van de lekkage,en het herstellen van de schade (schilderen/behangen/stucen etc..)


Ook kan het zijn dat er een ruit sneuvelt, wat de reden dan ook mag zijn.

E-mail     Veel gestelde vragen

Nieuws Flits

Ook preventief kunt u veel doen om schade te voorkomen. Bel ons voor een afspraak en wij helpen u om de kans op schade aan uw huis zo klein mogelijk te houden. Tel: 06 - 29 56 58 29

“Schade voorkomen doet minder pijn dan schade herstellen. ”

E-mail     Veel gestelde vragen